Ylioppilasmiekkailijat

Kummimiekkailija -toiminta

Posted by lakkasuo : 10.1.2012

Aloitamme Ylioppilasmiekkailijoissa kummimiekkailija -toiminnan. Tarkoituksena on kerätä aktiivisia, kokeneita miekkailijoita tutoroimaan hieman kokemattomampia miekkailijoita.

Kummimiekkailijan olisi hyvä sitoutua toimintaan vähintäänkin kalenterivuodeksi jotta voidaan puhua pitkäjänteisestä toiminnasta. Miekkailukummin tehtävänä on tukea ja antaa vinkkejä omille kummeilleen kehitettäviin asioihin ja pyrkiä auttamaan miekkailijaa kehittymään. Tukea voi antaa vaikka viikottaisten lyhyiden opareiden tai vapaamiekkailuvinkkien muodossa jolloin myös kummina toimiva miekkailija saa kokemusta ohjaamisesta ja opareiden annosta.

Miekkailukummina toimiva henkilö voi ottaa kummikseen yhden tai useamman miekkailijan mutta jokaiselle miekkailijalle jolle toimii kummina tulisi olla aikaa vähintäänkin kerran viikossa jotta toiminta säilyy mielekkäänä.

Kummina toimimiseksi suosittelemme vähintään parin vuoden miekkailuharrastusta ja omaa kiinnostusta ohjaamiseen sekä myös oman miekkailutekniikan parantamiseksi.

Ilmoittaudu miekkailukummiksi ja ilmoita minä päivinä olisit parhaiten käytettävissä.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: