Ylioppilasmiekkailijat

Uusia ritareita ja ylennyksiä luvassa Kesäjuhlassa!

Posted by lakkasuo : 21.5.2012

Perinteisessä Ylioppilasmiekkailijoiden Kesäjuhlassa lyödään taas uusia ritareita ja ylennetään vanhempia ritareita. Ylioppilasmiekkailijoiden Ritarikunta on perinteikäs ritariarvoja myöntävä taho jonka tunnustuksilla on kymmenien vuosien perinteet.

Tänä vuonna, perinteen mukaan, uudet ritariarvot julkistetaan Kesäjuhlan yhteydessä. Ritarikunnan notaari vastaa arvojen julkistuksesta ja paikalla oleva korkea-arvoisin ritari toimittaa juhlallisen ritariksi lyömisen tai ylennyksen myöntämisen seremonian.

Ainakin seuraavat henkilöt ovat saamassa joko ylennyksen tai heidät lyödään uusiksi ritareiksi:
Alanko Reeta, Emde Barbara, Haarala Ville, Heikki Harju, Juurikkala Saima, Kallankari Joonas, Kettunen Ville, Korpinen Max, Kuuranta Markus, Larimo Ville, Leiviskä Petteri, Menna Sara, Mäki Mikko, Omwami Irene, Pasik Michael, Päivärinne Meri, Raudaskoski Outi, Riitaoja Taneli, Rönkkö Lilia, Saari Ville, Saarnio Arto, Santaholma Anna, Wahlström Ronny, Veinola Anne, Ylönen Tuukka.

Ritareille myönnetään merkiksi ritarikuntaan kuulumisesta kunniakirja sekä ritarinarvoon oikeuttava hihanauha.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: