Ylioppilasmiekkailijat

Florettimiekkailun viikonloppukurssi 12.-13.3. Töölön kisahallilla

Posted by jokiilk : 19.2.2016

Ylioppilasmiekkailijat järjestää florettimiekkailun viikonloppukurssin maaliskuun 12. ja 13. päivinä Töölön kisahallilla (Paavo Nurmen kuja 1, Helsinki). Kurssi järjestetään kumpanakin päivänä klo 10-16. Välissä pidetään omakustanteinen lounastauko. Ylioppilasmiekkailijat lainaavat kurssilaisille miekkailuvarusteet. Mukaan tarvitsee sisäliikuntavarusteet ja juomapullon.

Kurssi vastaa laajuudeltaan suurin piirtein Ylioppilasmiekkailijoiden järjestämää florettimiekkailun alkeiskurssia, ja lajista innostuneiden on mahdollista jatkaa viikonloppukurssilta suoraan Ylioppilasmiekkailijoiden järjestämille floretin jatkokursseille. Seuraava jatkokurssi järjestetään 17.3.-28.4.2016 torstaisin klo 19-21 Töölön kisahallilla.

Viikonloppukurssi maksaa opiskelijoille 85 euroa ja muille 100 euroa.

Kurssimaksut sisältävät harjoitus- ja jäsenmaksut keväältä 2016 sekä oikeuden lainata harjoituksissa seuran varusteita. Vakuutus ei sisälly hintaan (vakuutus mahdollista hankkia esim. Miekkailu- ja viisotteluliiton kautta 39 euron hintaan, kausi 1.9.2015-31.8.2016).

Kurssille mahtuu 12 miekkailijaa, ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimiosallistujamäärä kurssille on 5 miekkailijaa. Mikäli tämä määrä ei tule täyteen, kurssia ei järjestetä. Ilmoittaudu viimeistään 7.3.2015 mennessä.

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://www.flomembers.com/yomiekkailijat/events/register/eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: