Ylioppilasmiekkailijat

Florettimiekkailun viikonloppukurssi

Posted by jokiilk : 20.2.2019

Etsitkö uutta harrastusta tai ihan vain hauskaa viikonlopputekemistä? Ylioppilasmiekkailijat järjestää kauan kaivatun florettimiekkailun viikonloppukurssin Töölön kisahallilla 9.–10.3. klo 9:30–14:00. Kurssilla pääset oppimaan miekkailun perusteet viikonlopun mittaisella tehovalmennuksella! Miekkailu on monipuolisesti haastava laji, joka kehittää fyysisen kunnon lisäksi myös monia henkisiä valmiuksia, kuten taktiikkaa, keskittymiskykyä sekä tilan hahmottamista. Kurssi sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Viikonloppukurssin hinta on opiskelijoille 60 euroa ja muille 75 euroa. Mukaan tarvitset vain sisäliikuntavaatteet ja kengät – miekkailuvarusteet saat meiltä lainaan. Pidämme kumpanakin päivänä lounastauon, joten voit halutessasi ottaa omia eväitä mukaan. Kisahallilla on myös kahvila.

Viikonloppukurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua florettimiekkailun jatkokurssille, joka järjestetään 14.3.–25.4. torstaisin klo 19–21 Töölön kisahallilla. Ylioppilasmiekkailijat on matalan kynnyksen urheiluseura, jossa voit harrastaa oman innostuksesi puitteissa aina kilpatasolle asti.

Tervetuloa mukaan! Lisätietoja suoraan kurssin vastuuohjaajalta, tatu.huovilainen@gmail.com

Linkki ilmoittautumiseen: https://edge.flomembers.com/yomiekkailijat/events/register/6512bd43d9caa6e02c990b0a82652dca

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: